Известие

Collapse
No announcement yet.

Номер на двигател - 1.3 боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Номер на двигател - 1.3 боксер

Колеги, може ли някой да ме ориентира къде е номера на двигателя? Колата е Алфа 146 1.3 '96. Ако има снимка - още по-добре ...
    Брагодаря Ви, предварително!

AR33501 е колега. части ли търсиш.
    точка

Comment

номера на двигателя се намира точно до масленият филтър на блока от към маховика. Дано да си ме разбрал
      Поздрави.
      Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Първоначално публикувано от tst Покажи съобщение
        Колеги, може ли някой да ме ориентира къде е номера на двигателя? Колата е Алфа 146 1.3 '96. Ако има снимка - още по-добре ...
        Брагодаря Ви, предварително!
        в прикачения файл ще видиш на схема къде са ти номера на двигателя и vin-a
        Attached Files
        Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Моята по талон я писаха без номер на двигатела защото на никой не му се занимаваше да се навира да го гледа.И сега на талона има само номер на рамата а на мястото за номер на ДВГ пише "без номер"
          Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

Поздрави и благодарности на отзовалите се колеги! Още не съм го открил но не губя надежда. Към kolev: не става въпрос за части, а има разминаване в една цифра според e-per и големия талон от КАТ ... По-конкретно: e-per казва 8, а в талона е 0. Исках да разбера как се чете /вижда/ преди да отида в КАТ за издаването на новия талон.
            И пак поздрави, благодаря и успех!

Comment

Колега,номера си е там,където ти посочиха,до около задната част на стартера,но 0т кабеляците се намира трудно.Освен това е и намясто,което е много удобно да се насадят всякакви боклуци и ако не го затъркаш не се вижда.Откачи датчиците и збутай кабеляка.Иначе няма намиране!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
              X